Здравейте колеги нов съм в форума карам алфа ромео 147 JTD 115.Та по темата появи се проблем с генератора спря да зарежда при което беше домонтиран закаран на ремонт оказа се,че релето е изгоряло сменихме го човека ми го закачи на стенд с ремък и даде 14,5 волта.Дотук идеално но закачихме го в колата и горе при акомулатора не зареждаше вдигнахме пак колата при работещ двигател замерихме долу на клемите зареждаше,после пак мерихме горе и там зареждаше.С майстора викаме ок всичко е на 6 сглобихме я тръгнах си ас и след 20 километра пак грешка на таблото и не иска да зарежда.та помагайте давайте идеи какво да гледаме.утре ще я карам при маистора на генератора да огледа всички връзки съединения и да е мери и той от горе от долу.Той ми обясни,че може и компа да е "лъже" един вид но ще видим утре
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с генератор на JTD
Collapse
X
-
Оня ден ми се наложи да заредя телефона от колата за което я запалих на място щото иначе запалката не работи, и включих климата че много пек.Направи ми впечатление че когато климата е включен напражението пада на 12,5-12,7 волта.Като го изключих се качи на 13,7/с фарове музика и още нещо както се пее в една песен/.Климата си дърпа ток.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от tym56 Покажи съобщениеИзвинявам се ако въпросът ви се стори тъп, но как черпи ток климатика? Нали компресора се върти от мотора?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment